Versatune on replacement pc

Installation and Usage Support
Post Reply
moggies
Posts: 14
Joined: January 26th, 2019, 10:44 pm

Versatune on replacement pc

Post by moggies »

Hi all
I have had to install Versatune on another pc as the original was unstable and likely to fail during a flash.
Do I need to install Versatune on the car again before a flash, as it has previously been done with the old pc?
Thanks
MPS6

mituc
VersaTuner guru
Posts: 972
Joined: December 17th, 2011, 2:47 pm
Location: Iasi/Romania

Re: Versatune on replacement pc

Post by mituc »

Install it on the new PC and then copy over the content of the versatuner folder from the first pc to the new one.
2008 Cosmic Blue Mazda 3MPS
Built engine + WMI + GTX3071, ~476WHP @31-32PSI
2008 Icy Blue Mazda CX7
Stock engine and exhaust (YES!!), JBR3" + GTX2867 gen2 + Autotech HPFP, self-tuned to 320-ish BHP

User avatar
Ugnius @ VersaTune
Lead developer
Posts: 413
Joined: March 19th, 2010, 11:57 am

Re: Versatune on replacement pc

Post by Ugnius @ VersaTune »

Just to add to what mituc said, you do not need to install VersaTuner on the car again.
You can find VersaTuner data folder by opening settings (gear icon in the top right corner) and clicking "Open VersaTuner Data Folder..."
It contains your tunes, settings, backup of your factory tune, etc.

moggies
Posts: 14
Joined: January 26th, 2019, 10:44 pm

Re: Versatune on replacement pc

Post by moggies »

Thanks guys, appreciate it and sorry for the delayed answer.
MPS6

Post Reply