Versatune on replacement pc

Installation and Usage Support

Versatune on replacement pc

by moggies » July 21st, 2019, 1:11 am

Hi all
I have had to install Versatune on another pc as the original was unstable and likely to fail during a flash.
Do I need to install Versatune on the car again before a flash, as it has previously been done with the old pc?
Thanks
 
Posts: 10
Joined: January 26th, 2019, 10:44 pm

Re: Versatune on replacement pc

by mituc » July 21st, 2019, 10:23 am

Install it on the new PC and then copy over the content of the versatuner folder from the first pc to the new one.
2008 Cosmic Blue Mazda 3MPS
Build engine + WMI + GTX3071, ~476WHP @31-32PSI
2008 Icy Blue Mazda CX7
Stock engine, intake and exhaust (YES!!), GTX2867 gen2 + Autotech HPFP, self-tuned to 320-ish BHP
VersaTuner guru
 
Posts: 878
Joined: December 17th, 2011, 2:47 pm
Location: Iasi/Romania

Re: Versatune on replacement pc

by Ugnius @ VersaTune » July 22nd, 2019, 1:50 am

Just to add to what mituc said, you do not need to install VersaTuner on the car again.
You can find VersaTuner data folder by opening settings (gear icon in the top right corner) and clicking "Open VersaTuner Data Folder..."
It contains your tunes, settings, backup of your factory tune, etc.
User avatar
Lead developer
 
Posts: 379
Joined: March 19th, 2010, 11:57 am

Re: Versatune on replacement pc

by moggies » December 22nd, 2019, 12:51 am

Thanks guys, appreciate it and sorry for the delayed answer.
 
Posts: 10
Joined: January 26th, 2019, 10:44 pm


Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest