Interface Not Connected

Discussion of various J2534 Pass-Thru devices and Portable Computers.
Post Reply
zaclaw
Posts: 35
Joined: June 9th, 2017, 9:29 pm
Location: South Carolina, United States

Interface Not Connected

Post by zaclaw »

Running up-to-date Windows 10 via Boot Camp on a MacBook Pro. Using VersaLink MongoosePro ISO/CAN2. When attempting to connect to vehicle, no software will recognize that the device is plugged in. The green indicator light on the OBD2 end is flashing fast like normal. In the MongoosePro Configurator application from Drew Technologies, device is not present there either. I've tried to reinstall the drivers and reactivate device to no avail. Applications just do not recognize that it is plugged in. Windows shows the device as "USB Serial Device (COM3)". Please advise.
2007 Mazda CX-7 AWD Grand Touring - Electric Blue Mica
CS turbo, CS 3.5bar MAP, CorkSport Stage II SRI w/ TIP, dual port BOV/BPV, 3" TBE w/ Magnaflow muffler, KYB Excel-G shocks, deleted catalytic converters
Disabled EGR, 2nd O2, VTCS

User avatar
Ugnius @ VersaTune
Lead developer
Posts: 413
Joined: March 19th, 2010, 11:57 am

Re: Interface Not Connected

Post by Ugnius @ VersaTune »

Can you email us a photo of the label on the cable at support@versatune.net ?

zaclaw
Posts: 35
Joined: June 9th, 2017, 9:29 pm
Location: South Carolina, United States

Re: Interface Not Connected

Post by zaclaw »

Ugnius @ VersaTune wrote:Can you email us a photo of the label on the cable at support@versatune.net ?
Sent.


Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 Mazda CX-7 AWD Grand Touring - Electric Blue Mica
CS turbo, CS 3.5bar MAP, CorkSport Stage II SRI w/ TIP, dual port BOV/BPV, 3" TBE w/ Magnaflow muffler, KYB Excel-G shocks, deleted catalytic converters
Disabled EGR, 2nd O2, VTCS

Post Reply